Durata de livrare: 2 - 5 zile
faina de spelta**¹. **provine din agricultura ecologica. ¹spelta este un tip de grau.
A obtine o faina din spelta nu este deloc usor. Pentru a obtine acest lucru, morarii nostri isi folosesc iscutinta, cunostiintele si experienta, controland faina de mai multe ori, in cadrul procesului de productie. Dupa procesul de prelucrare, faina este testata in laboratoatele noastre pentru a verifica nivelul calitatii de coacere. Acest aspect este important, deoarece cu faina din spelta tip 630 produsele dumneavoastra ar trebuie sa iasa bine si sa aiba un gust si mai bun. Produsele copate din faina de spelta au o aroma usoara de nuci. Faina se poate folosi la prajituri, biscuiti, paini,chifle sau blatul de pizza.
Mai mult decat atat, faina de spelta este certificata Demeter, important pentru noi, fiindca Demeter este cel mai inalt standard de certificare pe care il avem. Suntem atenti ca plantatile noastre de spelta sa fie situate cat mai aproape de moriile in care sunt prelucrate. Prin aceasta ne asiguram agricultura ecologica dinamica poate sa aiba loc si mai departe in regiunea noastra. Acest tip de agricultura este pe sufletul nostru, caci inca din anul 1932, Eduard Bauck a implementat agricultura ecologica Demeter.
Alergeni: grau|spelta
Urme de alergeni: cereale cu gluten
Valori Nutritionale/100g:
Kj: 1460 Kcal: 344 Grasimi: 1,3g Acizi Grasi Saturati: 0,2g Glucide: 69g Zaharuri: 0,8g Fibre: 3,7g Proteine: 12g Sare: <0.01g