Durata de livrare: 2 - 5 zile
amidon de porumb*, faina integrala de orez*, faina integrala din ovaz*(fara gluten), faina de porumb*, amidon de tapioca*, faina integrala de hrisca*, proteine de in*, amidon din cartofi*, sare, sirop dee orez*,tarate de psylium*, praf de maia din ovaz*(fara gluten), condimente*( coriandru*, fenicul*, anason*, chimion*). *provin din agriucltura ecologica.
Cu mix-ul bio de faina pentru paine cu crusta FARA GLUTEN iti poti evoca acasa cu usurinta propria paine delicioasa cu o crusta minunat de crocanta in mod natural vegan, fara drojdie si fara gluten!
Iubitorii de paine cu maia, in special, o prepara usor cu maia de ovaz in amestecul pentru copt. O crusta aromata si o combinatie fina de condimente de coriandru, fenicul , anason si chimen evoca un gust cu totul special. In plus, faina pentru paine cu crusta FARA GLUTEN este o sursa ideala de fibre datorita ingredientelor organice atent selectate.
Acest amestec de paine contine 500 g si face aproximativ 820 g paine crusta.
Mod de preparare:
Mai ai nevoie pentru painea cu crusta
Nota: otetul este folosit doar pentru conservarea painii, asa ca ramane proaspata mai mult timp. Mirosul si gustul otetului se vor disipa pe masura ce se coace.
Urmati etapele:
1. Preincalziti cuptorul la 250°C pentru un ventilator sau caldura sus/jos si puneti un vas rezistent la cuptor umplut cu apa in cuptor. Puneti amestecul de paine cu apa si otet intr-un castron si amestecati totul pentru scurt timp cu un mixer manual si cu carligul pentru aluat pana se formeaza un aluat neted (max. 1 pana la 2 minute). Nu framantati aluatul prea mult timp!
2. Acum modelati usor aluatul impreuna in bol cu o spatula si lasati-l in bol 15 minute pana cand cuptorul este bine preincalzit.
3. Acum, fara a framanta, rasturnam cu grija aluatul din vas (foloseste spatula daca este necesar) pe o tava de copt tapetata cu hartie de copt. Nu mai framanta aluatul, altfel nu va deveni aerisit! Suprafata aspra are ca rezultat un aspect rustic dupa coacere.
SFAT: taiati painea la 2-3 cm adancime (de exemplu, in forma de cruce).
4. Pudrati-va painea cu crusta cu faina din abundenta si coaceti-o in cuptorul preincalzit la 250°C timp de 10 minute si apoi timp de 45 de minute la 220°C sau la 250°C caldura sus/jos timp de 55 de minute.
5. Savurati painea cu crusta dupa ce s-a racit pe un gratar.
Alergeni: ovaz
Urme de alergeni: fructe cu coaja lemnoasa|lupin|mustar|soia|susan|telina
Valori Nutritionale/100g:
Kj: 1508 Kcal: 360 Grasimi: 3,4g Acizi Grasi Saturati: 0,5g Glucide: 71g Zaharuri: 0,8g Fibre: 5,1g Proteine: 8,1g Sare: 2,1g