Mix de faina bio pentru paine cu crusta fara gluten

Biovegan
nou
34,20 RON
In stoc

Durata de livrare: 2 - 5 zile

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 10307 Ai nevoie de ajutor? 0742203383
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Ingrediente:

amidon de porumb*, faina integrala de orez*, faina integrala din ovaz*(fara gluten), faina de porumb*, amidon de tapioca*, faina integrala de hrisca*, proteine de in*, amidon din cartofi*, sare, sirop dee orez*,tarate de psylium*, praf de maia din ovaz*(fara gluten), condimente*( coriandru*, fenicul*, anason*, chimion*). *provin din agriucltura ecologica.

Cu mix-ul bio de faina pentru paine cu crusta FARA GLUTEN iti poti evoca acasa cu usurinta propria paine delicioasa cu o crusta minunat de crocanta in mod natural vegan, fara drojdie si fara gluten!

Iubitorii de paine cu maia, in special, o prepara usor cu maia de ovaz in amestecul pentru copt. O crusta aromata si o combinatie fina de condimente de coriandru, fenicul , anason si chimen evoca un gust cu totul special. In plus, faina pentru paine cu crusta FARA GLUTEN este o sursa ideala de fibre datorita ingredientelor organice atent selectate.

Acest amestec de paine contine 500 g si face aproximativ 820 g paine crusta.

Mod de preparare:
Mai ai nevoie pentru painea cu crusta

  • 450 ml apa
  • 3 linguri (30 ml) otet (de exemplu, otet bio de mere)
  • mixer manual cu carlig pentru aluat
  • racleta pentru aluat

Nota: otetul este folosit doar pentru conservarea painii, asa ca ramane proaspata mai mult timp. Mirosul si gustul otetului se vor disipa pe masura ce se coace.

Urmati etapele:
1. Preincalziti cuptorul la 250°C pentru un ventilator sau caldura sus/jos si puneti un vas rezistent la cuptor umplut cu apa in cuptor. Puneti amestecul de paine cu apa si otet intr-un castron si amestecati totul pentru scurt timp cu un mixer manual si cu carligul pentru aluat pana se formeaza un aluat neted (max. 1 pana la 2 minute). Nu framantati aluatul prea mult timp!
2. Acum modelati usor aluatul impreuna in bol cu ​​o spatula si lasati-l in bol 15 minute pana cand cuptorul este bine preincalzit.
3. Acum, fara a framanta, rasturnam cu grija aluatul din vas (foloseste spatula daca este necesar) pe o tava de copt tapetata cu hartie de copt. Nu mai framanta aluatul, altfel nu va deveni aerisit! Suprafata aspra are ca rezultat un aspect rustic dupa coacere.
SFAT: taiati painea la 2-3 cm adancime (de exemplu, in forma de cruce).
4. Pudrati-va painea cu crusta cu faina din abundenta si coaceti-o in cuptorul preincalzit la 250°C timp de 10 minute si apoi timp de 45 de minute la 220°C sau la 250°C caldura sus/jos timp de 55 de minute.
5. Savurati painea cu crusta dupa ce s-a racit pe un gratar.

Alergeni: ovaz

Urme de alergeni: fructe cu coaja lemnoasa|lupin|mustar|soia|susan|telina

Valori Nutritionale/100g:

Kj: 1508

Kcal: 360

Grasimi: 3,4g

Acizi Grasi Saturati: 0,5g

Glucide: 71g

Zaharuri: 0,8g

Fibre: 5,1g

Proteine: 8,1g

Sare: 2,1g

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 09:00- 16:00

0742203383 contact@bioveg.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!