Durata de livrare: 2 - 5 zile
zahar (zahar integral din trestie de zahar°, zahar din trestie de zahar°) masa de cacao°, ghimbir confiat si tocat 15% (ghimbir, zahar din trestie de zahar), unt de cacao°, vanilie Burbon. Provin din 100% agricultura ecologica. °certificat HAND in HAND.
Ciocolata bio cu ghimbir RAPUNZEL este o ciocolata amaruie fina. Bucatelele de ghimbir zaharate si tocate ii confera o aroma usor iute. Rapunzel produce ciocolata dupa cele mai inalte standarde de calitate, conform unei retete traditionale din Elvetia, folosind ingrediente ce provin din agricultura ecologica.
In plus fata de materiile prime selectate, conching-ul este adevaratul secret din spatele unei ciocolate grozave. Conching-ul este o arta care dezvolta pe deplin bogatia aromelor masei cacao, intr-un proces pas cu pas, si confera ciocolatei finetea si netezimea delicata, dar si incomparabila.
Intrebuintare:
Pentru deserturi, cofeturi sau pentru degustat.
Urme de alergeni: fructe cu coaja lemnoasa|lapte|soia
Valori Nutritionale/100g:
Kj: 2145 Kcal: 515 Grasimi: 31g Acizi Grasi Saturati: 19g Glucide: 52g Zaharuri: 49g Fibre: 6,1g Proteine: 4,7g Sare: 0,05g