Durata de livrare: 2 - 5 zile
gris de porumb pentru polenta. Provine din agricultura ecologica Demeter.
Preparare usoara si rapida in doar 10 minute. Faina de porumb populara in bucataria italiana este facuta din toate boabele de porumb si se potriveste bine atat cu mancaruri dulci, cat si cu mancare sarata.
Alternativa gustoasa daca nu suportati glutenul.
Boabele de porumb sunt curatate si apoi macinate. Grisul este prelucrat in abur fierbinte, apoi uscat si ambalat.
Pregatire:
Se amesteca 250 g de polenta in 0,75 l apa clocotita. Fierbeti la temperatura scazuta timp de aproximativ 2 minute in timp ce amestecati. Daca este necesar, adaugati lichid. Inlaturati vasul de pe foc si lasati-l timp de 5 minute.
Intrebuintare:
Se preteaza pentru paturi de mamaliga, garnituri si meniuri dulci delicioase.
Urme de alergeni: cereale care contin gluten
Valori Nutritionale/100g:
Kj: 1532 Kcal: 361 Grasimi: 2,2g Acizi Grasi Saturati: 0,5g Glucide: 77g Zaharuri: 0,9g Fibre: 2,4g Proteine: 7,0g Sare: <0,01g