Maia din extract de spelta bio

Biovegan
nou
16,62 RON
In stoc

Durata de livrare: 2 - 5 zile

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 12311 Ai nevoie de ajutor? 0742203383
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Ingrediente:

produse obtinute din macinarea graului integral (spelta)*, culturii de starter de maia de spelta*(contine gluten). *provine din agricultura ecologica. ¹spelta este un tip de grau.

Se adauga doar drojdie si este gata de introdus in cuptor. Pentru o paine cu aciditatea tipica din maia si aroma usoara de nuca din alac. Chiar si Hildegard con Bingen a stiut sa aprecieze alacul. Pentru o paine cu o savoare fina, aromata si gustoasa. Rezulta aprox. 1,5 kg paine.

Paine din aluat acrisor de alac:
Ingrediente: 1 plic de extract din maia naturala de alac Biovegan, 700 g faina de grau, 300 g faina de secara, 2 plicuri de drojdie BIO Biovegan (18 g), 2 lingurite de sare, 750 ml apa calduta.

Preparare: Se amesteca bine toate ingredientele uscate. Se adauga apoi apa si se framanta foarte bine. Compozitia se lasa 2 ore acoperita intr-un loc cald la dospit. Apoi se framanta inca o data bine si se pune intr-o forma de copt unsa in prealabil. Se pune in cuptorul rece, insotita de un castron cu apa. Se coace la temperatura de 180 – 200 ° C timp de aprox. 80 minute. Se rastoarna din forma pe un gratar si se lasa la racit.

Alergeni: gluten| grau| spelta

Urme de alergeni: fructe cu coaja lemnoasa|lupin|mustar|soia

Valori Nutritionale/100g:

Kj: 1530

Kcal: 365

Grasimi: 3,0g

Acizi Grasi Saturati: 0,5g

Glucide: 57g

Zaharuri: <0.5g

Fibre: 8,3g

Proteine: 15g

Sare: <0,01g

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 09:00- 16:00

0742203383 contact@bioveg.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!