✔ Incredibil de delicios, fără gluten și bogat în proteine
✔ Până la 23 g de grăsimi sănătoase la 100 g de produs
✔ Garanție BeKeto - super coacere!
✔ Doar 1,25 g carbohidrați pe felie
✔ Hrănitoare și sățioasă
Keto Bread – Mix pentru copt este perfect pentru oricine pentru care micul dejun este cea mai importantă masă a zilei. Mirosul de pâine keto proaspătă dimineața este cea mai bună aromă pe care ți-o poți imagina. Pâinea Keto delicioasă fără gluten făcută de tine va avea un gust nebun atunci când este asociată cu gemuri și creme Keto. Distracție – fă-o singur! Sau cu familia ta! Coaceți ceva ÎMPREUNĂ! Pe lângă gust uimitor, este și bogat în proteine, ceea ce va garanta o senzație de sațietate.
Aflați mai multe despre produs
Coaceți pâinea Keto perfectă în 8 pași simpli:
INGREDIENTE:
- Amestecul pentru copt
- 300 ml apa fierbinte
- 1 lingura de otet sau suc de lamaie
- 70 g ulei de cocos sau ulei de masline
- 4 oua
MOD DE PREPARARE
1. Preîncălziți cuptorul la 375°F (190°C) și tapetați o tavă de copt cu hârtie de copt.
2. Amesteca uleiul de cocos sau uleiul de masline cu apa fierbinte pana se omogenizeaza.
3. Adăugați amestecul de pâine BeKeto, apoi amestecați cu o lingură sau un mixer la viteză mică.
4. Spargeți 4 ouă în aluat și amestecați până la omogenizare.
5. Pune aluatul deoparte timp de 10 minute, asteapta sa se ingroase. Apoi adăugați oțet sau suc de lămâie și amestecați bine.
6. Formați o pâine de 5 cm înălțime și faceți 3 fante fine în partea de sus.
7. Transferați pâinea finită pe o tavă de copt. Coaceți timp de 50-55 de minute, folosind funcția de ventilator pentru o coacere uniformă.
8. La final, bagă o scobitoare pentru a verifica dacă pâinea este deja uscată înăuntru. Odată ce pâinea s-a răcit, savurați.
Bucurați-vă!
Mod de păstrare: Puteți păstra pâinea Keto finită până la 2 zile la temperatura camerei sau până la 4 zile la frigider. Keto Bread este, de asemenea, potrivită pentru congelare.