Durata de livrare: 2 - 5 zile
faina de hrisca* , zahar integral din trestie de de zahar* (<2%), sare de mare. *provin din agricultura ecologica.
Paine crocanta cu hrisca bio FARA GLUTEN sunt felii de paine fara gluten, gustoase, crocante din faina de hrisca. Au o textura unica si un gust la fel de unic.
Fara gluten, fara produse din lapte, fara ou, fara drojdie.
Paine crocanta bio ar dori sa va cucereasca fiecare dintre mesele dvs. si, in acelasi timp, sa inlocuiasca cliseul „painii crocante plictisitoare si fade”. Painea cu flori „Blumenbrot” ofera o gama larga de utilizari. Fie ca este pur si simplu crocanta, ca topping pentru supe sau combinat cu tartine imaginative, nu exista limite in imaginatia gourmetului. Acest soi poate fi combinat cu aproape orice poate fi gasit in frigider - va putem recomanda gem, quark pe baza de plante si branza ca toppinguri.
O alta parte a filosofiei Ekibio este ca painea de flori este procesata fara drojdie, oua, grasimi, produse lactate si arome. Astfel, painea cu flori („Blumenbrot”) nu este ideala doar pentru persoanele cu intoleranta la gluten. Aluatul pentru painea crocanta se prajeste cateva secunde la o temperatura ridicata de 300 pana la 400° C in timpul procesarii. Acest lucru creeaza textura crocanta speciala, care variaza, de asemenea, de la varietate la varietate.
Indulcire: zahar bio integral din trestie
Origine si calitate
Tara / Regiunea de origine Ingrediente principale: Uniunea Europeana
Tara de procesare: Franta
Produs organic: da
Sigiliul de stat: Sigla organica a UE
Corp de control ecologic: FR-BIO-01
Alte criterii de calitate si etichete: Spice de grau fara gluten de la DZG, societatea vegana
Valori Nutritionale/100g:
Kj: 1631 Kcal: 385 Grasimi: 2,8g Acizi Grasi Saturati: 0,6g Glucide: 75g Zaharuri: 2,6g Fibre: 4,4g Proteine: 13g Sare: 0,68g Fier: 3,8mg(27%) Magneziu: 186mg(49,6%)