Durata de livrare: 2 - 5 zile
faina de ovaz* (fara gluten)(50%), faina de orez*, sare de mare. *provin din agricultura ecologica.
Paine bio crocanta cu ovaz FARA GLUTEN, sunt felii usoare, crocante, de cea mai buna calitate organica. Reteta fara gluten cu ovaz si faina de orez este rotunjita cu o nota de sare. Se pot savura in loc de paine sau biscuiti la micul dejun, ca desert sau ca gustare.
Paine crocanta bio ar dori sa va cucereasca fiecare dintre mesele dvs. si, in acelasi timp, sa inlocuiasca cliseul „painii crocante plictisitoare si fade”. Painea cu flori „Blumenbrot” ofera o gama larga de utilizari. Fie ca este pur si simplu crocanta, ca topping pentru supe sau combinat cu tartine imaginative, nu exista limite in imaginatia gourmetului. Acest soi poate fi combinat cu aproape orice poate fi gasit in frigider - va putem recomanda gem, quark pe baza de plante si branza ca toppinguri.
O alta parte a filosofiei Ekibio este ca painea de flori este procesata fara drojdie, oua, grasimi, produse lactate si arome. Astfel, painea cu flori („Blumenbrot”) nu este ideala doar pentru persoanele cu intoleranta la gluten. Aluatul pentru painea crocanta se prajeste cateva secunde la o temperatura ridicata de 300 pana la 400° C in timpul procesarii. Acest lucru creeaza textura crocanta speciala, care variaza, de asemenea, de la varietate la varietate.
Origine si calitate
Tara / Regiunea de origine Ingrediente principale: Uniunea Europeana
Tara de procesare: Franta
Produs organic: da
Sigiliul de stat: Sigla organica a UE
Adaugarea la tara a siglei UE: Agricultura UE / agricultura non-UE
Corp de control ecologic: FR-BIO-01
Alte criterii de calitate si etichete: Spice de grau fara gluten de la DZG, societatea vegana
Alergeni: ovaz
Valori Nutritionale/100g:
Kj: 1622 Kcal: 384 Grasimi: 3,7g Acizi Grasi Saturati: 0,7g Glucide: 76g Zaharuri: 0,1g Fibre: 6,1g Proteine: 8,3g Sare: 0,62g Magneziu: 71mg(18,9%)